ARQUITECTURA CIVIL

REHABILITACIÓ

CONSULTORIA ESTRUCTURES

arquitectura civil

DESCRIPCIÓ

PROJECTES

ARQUITECTURA CIVIL


Sota aquesta definició s'inclouen el projectes d'habitatges unifamiliars i immobles plurifamiliars, així com equipaments tant públics, com privats. Són projectes complerts que inclouen els càlculs de les estructures, instal·lacions etc. El treball s'inicia amb els primers estudis, o esbossos i acaben amb la direcció i recepció de les obres.


El 1975, es comença amb projectes d'habitatges unifamiliars i al poc temps amb un primer immoble en alçada a Salt (Girona).REHABILITACIÓ


La recuperació de l'estat original de la construcció i segons el grau d'intervenció, les classifiquem en obres de consolidació, conservació, rehabilitació o restauració.


Es comença per fer una anàlisi detallat de tots els seu elements principal per passar seguidament al detall, fonaments, estructura tancaments etc. per tal de conèixer els vicis que puguin haver-hi. I el corresponent aixecament de plànols que reflecteixin la seva morfologia i estat en el moment de la visita.


Des del principi de l'activitat del despatx, es desenvolupem projectes d'aquest tipus, en immobles, principalment plurifamiliars i dins entorns urbans.


Un valor afegit del nostre despatx es que oferim assistència tècnica per a el manteniment i conservació dels immobles projectats al nostre despatx o no, per gaudir del millor estat dels mateixos.CONSULTORIA D'ESTRUCTURES


Treballs d'assessorament tècnic sobre qualsevol tipus d'element estructural.

Projectes tècnics, a tots nivells, des del predimensionat inicial, anàlisi i càlcul de l'estructura i fonaments, així com d'estructures de reforç en intervencions d'edificis existents.

Avaluació de l'estat actual de l'estructura i definició dels reforços a realitzar en cada cas concret.INICI CALATRAVA 74, 5e 1a | 08017 | BARCELONA | 93.417.65.48 | jrv@coac.esCol·legi Oficial d'Arquitectes de Catalunya Verum HD Agrupació Experts Pèrits Forenses Catalunya Arda Gestió Ambiental Internacional Federation Landscape Architects